• MENESTYJÄ-SERTIFIKAATTI PITÄÄ ANSAITA

  MENESTYJÄ-SERTIFIKAATTI PITÄÄ ANSAITA

  Yritykselle myönnettävä Menestyjä-sertifikaatti pitää ansaita – sitä ei voi ostaa. Ulkopuolisen tahon yrityksellemme myöntämä Menestyjä-merkki kertoo hyvin tehdystä työstä yrityksen eteenpäin luotsaamisessa. Sen merkitys yritykselle on merkittävämpi juuri objektiivisen arvioinnin tuloksena saatuna, toteaa Tapio Laine. Tämä pitää ansaita – sitä ei voi ostaa!

  Lue lisää
  24.11.2017 13.51
 • LUBRICATION ENGINEERS INTERNATIONAL MYYNTIKONFERENSSI LONTOO 7. - 10.10.2017

  LUBRICATION ENGINEERS INTERNATIONAL MYYNTIKONFERENSSI LONTOO 7. - 10.10.2017

  LE:n jokavuotinen myyntikonferenssi pidettiin tänä vuonna Lontoossa. LE Suomea paikan päällä edustivat Tapio Laine ja Jouko Ahosilta. Tapio Laine piti Suomen presentaation.

  10.10.2017 14.47
 • SATA TARINAA YRITTÄJYYDESTÄ YLÖJÄRVELLÄ

  SATA TARINAA YRITTÄJYYDESTÄ YLÖJÄRVELLÄ

  Suomen Voiteluainekauppa Oy aloitti toimintansa kesäkuussa 2015 Elovainion alueella. Yrittäjinä toimivat Tapio Laine ja Atte Välimäki. Laineella on takanaan pitkä ura pankkimaailmassa ja Välimäellä voiteluaineiden myynnissä. Mukaan saatiin myös taloushallinnon ja markkinoinnin moniosaaja. Visio yrityksen toiminnasta oli kristallinkirkas ja usko omaan osaamiseen. Yrityksen infra oli valmiina kahdessa viikossa. Nopea päätöksenteko ja se, että jokaisella on niin vahvat osaamisalueet ja kyky itsenäiseen työskentelyyn mahdollistivat sen.

  Lue lisää
  5.10.2017 11.21
 • VIRALLINEN MAAHANTUOJA

  VIRALLINEN MAAHANTUOJA

  LE-tuotteiden ainoa virallinen maahantuoja ja jakelija Suomessa on LE SUOMI / SUOMEN VOITELUAINEKAUPPA OY. Edustus ja maahantuonti siirtyi 12.10.2015 allekirjoitetulla yksinmyyntisopimuksella.

  Lue lisää