VIRALLINEN MAAHANTUOJA

VIRALLINEN MAAHANTUOJA

LE-tuotteiden ainoa virallinen maahantuoja ja jakelija Suomessa on LE SUOMI / SUOMEN VOITELUAINEKAUPPA OY. Edustus ja maahantuonti siirtyi 12.10.2015 allekirjoitetulla yksinmyyntisopimuksella.

Lubrication Engineers Inc. (LE) on USA:ssa toimiva 1951 perustettu voiteluaineita ja niissä käytettäviä lisäaineita valmistava yhtiö. Sen tuotantolaitokset sijaitsevat Wichitassa Kansasin osavaltiossa ja pääkonttori Fort Worthissa Teksasissa.

LE toimii maailmanlaajuisesti. Sillä on edustajat yli 80 maassa ympäri maailmaa.

LE on tunnettu erittäin korkealaatuisista tuotteistaan ja sen toimintaperiaate on ratkaista ja täyttää asiakkaan koneiden ja laitteiden voiteluun liittyvät tarpeet kokonaisvaltaisesti. Korkean laadun takeeksi LE valmistaa kaikki käyttämänsä lisäaineet itse. Oman lisäainetuotannon avulla LE-tuotteet pystytään räätälöimään täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on LE:n valmistamat tuotteet, joita käytettiin ensimmäisten miehitettyjen avaruuslentojen toteuttamisessa.

LE:n kehittämiä ja valmistamia lisäaineita ovat:

ALMASOL, joka pienentää merkittävästi kitkaa ja kulumista suuren pintapaineen- ja lämmönkeston (1 037 Cº) ansiosta.
MONOLEC, joka parantaa huomattavasti öljykalvon kestävyyttä, pienentää kitkaa ja kulumista sekä alentaa käyntilämpötilaa.

DUOLEC, joka on monipuolinen, nestemäinen kitkaa ja kulumista vähentävä lisäaine.

QUINPLEX, joka parantaa voiteluaineiden vedenkestokykyä  ja kiinnipysymistä voitelukohteessa.

12.10.2015 alkaen LE-tuotteiden virallisena maahantuojana ja jakelijana Suomessa toimii LE Suomi. LE Suomi on osa Suomen Voiteluainekauppa Oy -nimistä yritystä. Toimipaikkamme ja varastomme sijaitsevat Ylöjärvellä. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä kaksitoista voiteluaineiden asiantuntijaa. Valtaosalla näistä asiakkaitamme palvelevista henkilöistä on erittäin pitkä kokemus voiteluainekaupan parista. Myös LE-tuotteet ovat heille jo entuudestaan tuttuja. Näiden henkilöiden yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme YHTEYSTIEDOT-välilehdeltä. Myyntihenkilöstömme määrä on koko ajan kasvussa ja aivan lähitulevaisuudessa myös LE-asiantuntijoiden määrä tulee lisääntymään. Oman henkilökuntamme lisäksi asiakkaitamme palvelee varsin kattava jälleenmyyjien verkosto ympäri Suomea.

Laajan ja osaavan asiantuntijaverkoston avulla tavoitteemme on omalta osaltamme parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja auttaa heitä pääsemään kokonaistaloudellisessa mielessä entistä parempaan lopputulokseen.

12.10.2015 0.01